Zenith

Jag har en supersöt liten honkatt som heter Zenith, för er som inte vet det liksom :D Kommer lite bilder som jag fotade igår när hon busade!







Matilda

Kommentarer
Postat av: Louise

Är det en innekatt..?

2011-01-26 @ 17:28:57
Postat av: Emilie

Riktigt söt!! Är lite nyfiken om du skulle kunna tipsa om några övningar för att få en häst som är jämnstark i båda galopperna? Bus pendlar mellan vilken av galopperna som är starkast. Naturligtvis försöker jag arbeta honom jämt i båda varven men jag får inte riktigt till det. Tacksam för svar.

2011-01-26 @ 17:35:07
URL: http://barabus.bloggplatsen.se
Postat av: Egomamma.se/Anipic.se

Fin liten katt :) Vi har två, Zita som är långhårig och bruntigrerad/sköldpaddsfärgad och blir 2 år, och hennes snart ettåriga helsvarta dotter, Chezzie, med KORT päls :)

Gener är roliga, man vet aldrig vad det blir i slutänden. Man får göra som de sa på ett stuteri jag jobbade på: Korsa det bästa med det bästa och hoppas på det bästa.



Förresten.. Jag har skrivit förut och väntade mig kanske någon form av respons, men har inte fått svar. Är du i behov av hjälp med hästarna så finns jag i Enköping, har ridit i 25 år men haft uppehåll fram till i höstas när jag började på Åkerby efter att ha ridit väldigt sporadiskt, och senast på unghästar ordentligt. Har ridit för Monique huvudsakligen, men även Hanna och Viktoria har jag ridit lite för.

Just nu är jag inte på ridskolan alls av olika skäl, men om du vill och behöver ha hjälp även om det inte är med ridning, så kan du bara höra av dig för mer info etc.



Mvh Jessica

2011-01-26 @ 18:26:32
URL: http://egomamma.se
Postat av: Matilda Holmström

Jessica, det är jättesnällt av dig att erbjuda din hjälp! Jag ska ju bort på söndag-måndag då jag ska ner till Kalmar på inskrivning. Har redan skaffat hjälp då, men tack ändå! Jag ska ha dig i åtanke. Kanske kan träffas så jag får veta vem du är? ;)

2011-01-26 @ 19:41:30
URL: http://youthdressage.blogg.se/
Postat av: Egomamma.se/Anipic.se

Sv: Ja självklart kan vi ses någon gång i framtiden om du vill det. Kolla in på någon av mina bloggar för mailadress, så kan du höra av dig om du vill ha vidare info och telefonnr etc, vill inte lägga ut det i kommentar här som du kanske förstår :)



Hoppas det går bra i Kalmar!

/Jessica

2011-01-28 @ 19:19:02
URL: http://egomamma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0